dimecres, 20 de juny del 2012

Arkosol Advance càpsules

Activador del bronzejat - Nova fórmula.
Propietats:

Arkosol advance prepara i activa el bronzejat. Conté carotenoides naturals, vitamines, olis preciosos (argan, borratja, sèsam) i Phytopérine ®. El betacarotè, de biodisponibilitat optimitzada gràcies a Phytopérine ®, afavoreix la pigmentació de la pell i el seu bronzejat, i contribueix a lluitar contra l'envelliment cutani. Els carotenoides ajuden a la pell a resistir millor les agressions externes i els radicals lliures. L'oli de borratja i la luteïna ajuden a mantenir la hidratació i l'elasticitat de l'epidermis.

Arkosol Advance  ajuda a:
·                     Preparar la pell abans dels primers rajos de sol.
·                     Bronzejar-se millor amb menys sol  protegint la pell.
·                     Prevenir les reaccions cutàneas ( Cremades, al.lèrgies...).
·                     Complementar l'us dels rajos UVA i de les cremes solars

Utilització:

1 càpsula al dia, com a mínim 15 dies abans de l'exposició al sol o als UV artificials, així com durant i després d'aquesta. Evitar l'exposició al sol durant les hores de màxima intensitat dels raigs solars. Aplicar una crema protectora adaptada al seu tipus de pell.

PRODUCTE RECOMENAT PER FARMÀCIA AUSA.

2 comentaris:

  1. Estic prenent Arkosol Advance i just Acabo de llegir a diferents llocs que el betaquerote s'ha demostrat que pot augmentar el càncer de pulmó en fumadors quan es pren com a complement i no a través dels aliments. Ara no sé si deixar de prendre l'Arkosol o no,,,
    Gràcies.
    Núria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimada Núria:

      Primer de tot, agrair-li la confiança que ens ha donat en fer-nos aquesta consulta. La resposta ha tardat uns dies degut a que volíem estudiar la seva consulta amb cura.

      És cert que han sortit alguns estudis que parlen de que l’ingesta de beta-carotens en grans dosis, combinats amb el consum elevat de tabac i alcohol, podrien augmentar les possibilitats de contraure alguna malaltia pulmonar. També és cert que nosaltres no hem tingut accés a dits estudis i per tant es fa difícil valorar quina credibilitat tenen. Tanmateix des de la Farmàcia Ausa voldríem donar-li la nostre opinió sobre el tema. La principal causa de càncer de pulmó o de molts d’altres, és el consum elevat de tabac i alcohol, combinat amb altres mals hàbits, tant alimentaris com de sedentarisme, etc...
      En l’ingesta de beta-carotens, de producció no vegetal,s’ha de tenir la precaució de no consumir-los en dosis molt elevades. Pel que fa a si l’aconsellem deixar de prendre l’Arkosol, ha de saber, que son productes que han passat per control molt estrictes de totes les autoritats sanitàries, tant nacionals com europees i que el consum d’aquest producte, és estacional durant uns pocs mesos. La presentació de les capsules conte nomes uns 12 gr. de Carotens, quantitat molt minsa i gens perjudicial.
      Així que nosaltres l’aconsellaríem que sense sobrepassar-se en el consum de complements rics en beta-carotens. Potser seria interessant deixar o limitar el consum de tabac. Dins dels serveis que oferim les farmàcies hi ha un programa per ajudar a les persones que volen deixar el consum de tabac.
      Esperant que l’hi hagi estat d’utilitat la nostre opinió, restem a la seva disposició pel que necessiti.
      Una salutació molt cordial.

      Elimina

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.